FÖR DIG SOM ÄR LÅNGSYNT

Biotrue®ONEday endagslinser imiterar ögats naturliga funktion, vilket ger en behaglig och skarp synupplevelse hela dagen. Att BiotrueONEday inspireras av ögats biologi innebär bland annat att linsen har samma fuktighetsgrad som ögat och behåller 98% av fukten i upp till 16 timmar.

Så oavsett om du behöver en lins som levererar på morgonpasset på gymmet eller middagen på kvällen, är BiotrueONEday alternativet för dig.

Viktiga funktioner och fördelar

HyperGel innehåller samma mängd vatten som den naturliga hornhinnan (78%) och efterliknar tårfilmens lipidlager. Det skapar en linsyta som motstår uttorkning, vilket gör att BiotrueONEday bibehåller 98% av linsens fuktighet i upp till 16 timmar.

High Definition Optics BiotrueONEday är utformade med High Definition Optics – en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp och klar syn i såväl stark som svag belysning.

Inbyggt UV-filter gör att BiotrueONEday, tillsammans med solglasögon, ger dig ett fullgott skydd när du är ute i solen.**

**UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat helt och dess omkringliggande område. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon. Kontakta din optiker för mer information.

Prova nu