FÖR DIG SOM HAR ASTIGMATISM

Astigmatism är ett vanligt synfel som ställer höga krav på att en kontaktlins sitter bra på ögat och är bekväm. Biotrue®ONEday är utrustad med avancerad peri-ballastteknologi som gör att linsen justerar sig vid varje blinkning och därmed sitter bekvämt på ögat. Särskilt viktigt för dig som har astigmatism!

BiotrueONEday består dessutom av det unika materialet HyperGel som imiterar ögats eget fuktsystem. Det gör att den bibehåller 98% av linsens fuktighet i upp till 16 timmar.

Viktiga funktioner och fördelar

Peri-ballastdesign håller linsen på rätt plats på ögat genom att justera positionen vid varje blinkning.

HyperGel innehåller samma mängd vatten som den naturliga hornhinnan (78%) och efterliknar tårfilmens lipidlager. Det skapar en linsyta som motstår uttorkning, vilket gör att BiotrueONEday bibehåller 98% av linsens fuktighet i upp till 16 timmar.

High Definition Optics BiotrueONEday är utformade med High Definition Optics – en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp och klar syn i såväl stark som svag belysning.

Inbyggt UV-filter gör att BiotrueONEday, tillsammans med solglasögon, ger dig ett fullgott skydd när du är ute i solen.**

**UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat helt och dess omkringliggande område. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon. Kontakta din optiker för mer information.

Prova nu