FÖR DIG SOM ÄR ÅLDERSSYNT

Om du har utvecklat ålderssynthet (presbyopi) kan Biotrue®ONEday endagslinser hjälpa dig med skarp och bekväm syn hela dagen – på alla avstånd. BiotrueONEday har en så kallad 3-zone Progressive DesignTM. Det innebär att linsen har en zon för varje synavstånd – nära, mellan och på långt avstånd.

BiotrueONEday består dessutom av det unika materialet HyperGel som imiterar ögats eget fuktsystem. Det gör att den bibehåller 98% av linsens fuktighet i upp till 16 timmar.

Viktiga funktioner och fördelar

Multifokal 3-zone Progressive DesignTM med särskild zon för varje synavstånd.

HyperGel innehåller samma mängd vatten som den naturliga hornhinnan (78%) och efterliknar tårfilmens lipidlager. Det skapar en linsyta som motstår uttorkning, vilket gör att BiotrueONEday bibehåller 98% av linsens fuktighet i upp till 16 timmar.

High Definition Optics BiotrueONEday är utformade med High Definition Optics – en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp och klar syn i såväl stark som svag belysning.

Inbyggt UV-filter gör att BiotrueONEday, tillsammans med solglasögon, ger dig ett fullgott skydd när du är ute i solen.**

**UV-absorberande kontaktlinser kan EJ ersätta UV-absorberande solglasögon, då de inte täcker ögat helt och dess omkringliggande område. Därför skall du fortsätta att använda UV-absorberande solglasögon. Kontakta din optiker för mer information.

Prova nu